Dj’s Solidarios Isi MIX

Cada 9 de març celebrem un dia especial, per reconèixer tots els DJ (Disc Jockey) del món. Se celebra el Dia Mundial del DJ, també conegut com a World DJ Day A ballar ia gaudir! Es pot dir que és el nostre SANT!

Origen del Dia Internacional del DJ
Aquesta efemèride ha estat creada l’any 2002, per iniciativa de la Fundació Nordhoff Robbins Musica Therapy i l’organització World DJ Fund. Té com a objectiu que els DJ’s de tot el món donen els seus guanys per a causes benèfiques, relacionades amb fundacions, associacions i ONG’s que treballen amb nens i nenes.

I parlant de solidaritat. Ja sabeu que IsiMix, col.laborem a vàries institucions benèfiques.

Sempre volem aportar el nostre granet de sorra i d’aquesta manera ja us vàrem convidar a aquesta Marató de Mans Unides que es va celebrar el passat 4 de març a la plaça de Cal Font.

… Doncs així va anar i així de bé ens ho bem passar:

MARATÓ SOLIDÀRIA DE MANS UNIDES
MARATÓ SOLIDÀRIA DE MANS UNIDES