2a Concentració de Cotxes a Masquefa Amb l’Equip de Isi Mix

El passat dissabte, Masquefa va vibrar amb la 2a Concentració de Cotxes, un esdeveniment que va deixar empremta en el cor dels amants de la motor! A Isi Mix, vam ser els encarregats de l’ambientació musical de l’exposició i la sonorització de l’entrega de premis. La nostra música ambiental de Cotxes va fer que l’esdeveniment fos inoblidable, complementant a la perfecció la magnífica exhibició de 300 vehicles participants.

Des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, Masquefa es va convertir en l’epicentre del món automobilístic a l’Anoia. Aquest emocionant dia va reunir una diversitat sorprenent de cotxes de tots els estils i èpoques, des dels icònics SEAT 600 que evocaven els records dels nostres avis fins als més deslumbrants esportius d’última generació.

A Isi Mix, som especialistes en la realització d’esdeveniments, tant públics com privats. Des de festes, comiats i celebracions fins a discoteques mòbils, comptem amb l’experiència i l’equip necessari perquè el teu esdeveniment sigui un autèntic èxit. La 1a Concentració de Cotxes a Masquefa (al maig) va ser un testimoni del nostre compromís amb la qualitat i la satisfacció dels nostres clients.

Volem agrair als nostres col·laboradors i organitzadors, el Bar Cop de Gas i Acelera Bar de Masqueda (Anoia), per fer possible aquest extraordinari encontre automobilístic.

Si estàs buscant una empresa professional i dedicada per als teus esdeveniments, no dubtis a contactar-nos. Isi Mix està aquí per fer que les teves celebracions siguin inoblidables. Vingues i uneix-te a l’experiència de la diversió i la música amb nosaltres!

#IsiMix #EsdevenimentsInoblidables #CotxesMasquefa #MúsicaAmbiental #SonoritzacióProfessional #ConcentracióDeCotxes”