Arriba la revolució musical amb IsiMix! 🎶 – ¡Llega la revolución musical con IsiMix! 🎶

Solo en IsiMix, te ofrecemos el servicio exclusivo para sonorizar musical y ambientemente tus carrozas y comparsas en el Carnaval 2024. ¡Es hora de darle vida a tu celebración con la esencia única de IsiMix!

Con Dj IsiMix, experimentarás la mezcla perfecta de sonidos que hará que tu carroza destaque entre todas. Alquila nuestros equipos de sonido de última generación, con montaje y desmontaje incluidos, para tener el control total de la música durante tu desfile.

Imagina personalizar la banda sonora de tu evento con Dj IsiMix. Desde ritmos vibrantes hasta mezclas temáticas como los años 70, Fiesta de Sevillanas, Flamenca, Disfraces, y por qué no, una fiesta Hippie Flower Power 🌼🌸.

¿El precio? ¡Sorprendentemente accesible! A partir de 200€ por servicio y día, podrás disfrutar de la mejor calidad de sonido. Y si necesitas nuestros servicios por más días, estamos aquí para ajustarnos a tus necesidades con un presupuesto a medida.

¡Dj IsiMix está listo para hacer vibrar el Carnaval 2024! Contáctanos ahora y déjanos llevar la experiencia musical de tus eventos a nuevas alturas. 🚀🎉🎵

_______________________________________________________________________________________________

Només a IsiMix, et oferim el servei exclusiu per sonoritzar musicalment i ambientar les teves carrosses i comparses al Carnaval 2024. És hora de donar vida a la teva celebració amb l’essència única d’IsiMix!

Amb Dj IsiMix, experimentaràs la barreja perfecta de sons que farà destacar la teva carrossa entre totes. Lloga els nostres equips de so d’última generació, amb muntatge i desmuntatge inclosos, per tenir el control total de la música durant el teu desfilat.

Imagina personalitzar la banda sonora del teu esdeveniment amb Dj IsiMix. Des de ritmes vibrants fins a barreges temàtiques com els anys 70, Festa de Sevillanes, Flamenca, Disfresses, i per què no, una festa Hippie Flower Power 🌼🌸.

El preu? Sorprenentment accessible! A partir de 200€ per servei i dia, podràs gaudir de la millor qualitat de so. I si necessites els nostres serveis per més dies, estem aquí per ajustar-nos a les teves necessitats amb un pressupost a mida.

Dj IsiMix està llest per fer vibrar el Carnaval 2024! Contacta’ns ara i deixa’ns portar l’experiència musical dels teus esdeveniments a noves alçades. 🚀🎉🎵